despre noi

DESPRE NOI

în câteva cuvinte


Suntem o companie formata din oameni, cu experienta de peste 20 de ani in domeniul animalelor si care au constientizat importanta produselor de cea mai buna calitate in interactiunea cu acestea. Stim cat de important este ce ii oferi animalului tau de companie si ce impact poate avea asupra lui, prin urmare selectia produselor noastre vine ca un rezultat al implicarii noastre in dezvoltarea sanatoasa si educatia sigura si durabila a prietenilor patrupezi.

Te invitam sa explorezi magazinul nostru si sa descoperi un altfel de petshop, unde fiecare articol este ales cu grija si profesionalism.

Ceva mai pe larg

Cine suntem? Este simplu – suntem oameni de rand. Suntem parinti. Suntem clienti ai magazinelor de unde si tu faci cumparaturi pentru acasa. Suntem calatori in mijloacele de transport in comun si nu in ultimul rand, suntem proprietari de caini de cand ne stim. Traim cu acestia in casa. Ne jucam si impartasim momente frumoase alaturi de ei. Cunoastem problemele de care cei mai multi stapani ai animalelor de companie se lovesc. Si noi am trecut prin ele intr-un fel sau altul. De la medici veterinari care exploateaza pacientii, dresori doar cu titulatura, iar in realitate rezultate zero, pana la magazine care vand produse cel putin de calitate indoielnica.

Am zis „Stop!”. Nu putem rezolva toate problemele, dar putem face ceva. Asa a luat nastere Dog Elite. Am crescut incet, fara bugete de milioane si am reusit sa oferim o alternativa clasicului pet shop. Am pus in joc experienta noastra medical-veterinara, din dresaj, dar si in calitate de stapani iubitori de animale. Asadar gasesti in magazinul nostru produse testate, analizate si intorse pe toate partile. Astfel, la tine ajung doar acelea care ne-au convins.

Suntem o echipa mica dar incapatanata. Nu externalizam servicii cum ar fi cel de Relatii cu Clientii. De aceea adresa noastra de e-mail raspunde cineva capabil sa te ajute, care nu recita raspunsuri prestabilite. Volumul de munca este mare. Produse pe piata sunt multe. Tentatia de a aduce usor, mult si ieftin din afara UE este mare, dar clientii nostri stiu cat de implicati suntem, ca recomandarile noastre sunt sincere si facem tot posibilul sa ii tratam asa cum ne dorim si noi sa fim tratati.

Te invitam sa descopri in magazinul nostru produse originale de o calitate incontestabila de la DogEliteStarmark Academy, K9-Evolution,Acana, Orijen si in curand multe altele.