Termene si Conditii Generale

 1. Despre Noi
  Serviciul este oferit de S.C. Dog Elite S.R.L.  cu sediul in BVD. Bucurestii Noi nr. 93-97, Sector 1, Bucuresti, inmatriculata in Registrul comertului sub nr.J40/11305/2011, avand cod unic de inregistrare RO29127780, denumita in cele ce urmeaza DogElite/Societatea.

Ne puteti contacta prin urmatoarele mijloace:

Prin posta la adresa de corespondenta: BVD. Bucurestii Noi nr. 93-97, Sector 1, Bucuresti

Prin e-mail la urmatoarele adrese:
contact@dogelite.ro – pentru intrebari referitoare la procedura de plasare a comenzilor, metode de plata, metode de livrare, cereri money back, etc.;
contact@dogelite.ro – pentru initiere colaborari si parteneriate.
Prin telefon la numarul: +4 0740 444 000

II. Despre dogelite.ro

dogelite.ro este un serviciu e-commerce care ofera utilizatorilor sai posibilitatea de a intra in posesia produselor afisate. Achizitia produselor se face pe baza comenzilor primite prin site, telefon,email sau functia de chat online.

III. Proprietatea Intelectuala
Continutul si designul DogElite, precum si orice alt material avand legatura cu acesta trimis dvs. prin email sau furnizat dvs. prin orice alta modalitate (exemplu: articole, design, descriere produse si orice alte materiale), apartin Societatii si/sau colaboratorilor sai – acolo unde acest lucru este specificat in mod expres – (drept de autor) si sunt protejate de legislatia privind proprietatea intelectuala. Nu puteti utiliza, reproduce sau permite nimanui sa utilizeze sau sa reproduca materialele DogElite fara a detine o permisiune scrisa, prealabila din partea Societatii.
Nu puteti folosi cadre (frames in sensul limbajului HTML) sau tehnici de incadrare (framing techniques in sensul limbajului HTML) pentru marci, logo-uri, sau alte informatii protejate de legea copyrightului (inclusiv imagini, texte, interfete, formulare) ale DogElite fara a detine o permisiune scrisa, prealabila, din partea Societatii.
Este permisa crearea limitata, revocabila si neexclusiva a hiperlinkurilor catre pagina de index a DogElite, atata timp cat aceasta actiune nu prezinta serviciul DogElite intr-o lumina falsa, inselatoare, derogatorie sau ofensiva. Nu puteti folosi logo-ul firmei sau alte proprietati grafice, sau marci ca parte a hyperlinkurilor fara a detine o permisiune scrisa, prealabila, din partea Societatii.

IV. Inregistrarea ca utilizator
Site-ul DogElite poate fi accesat in mod gratuit, iar simpla navigare in paginile acestuia sau achizitionarea produselor oferite nu este conditionata de inregistrarea ca utilizator (crearea unui cont de utilizator pe Site). Pentru a beneficia insa de anumite servicii oferite de Site, precum programe de loialitate, primirea newsletterului DogElite sau verificarea situatiei unor comenzi proprii, va trebui sa va inregistrati ca utilizator (sa va creati un cont de utilizator pe Site). Inregistrarea ca utilizator presupune acceptarea prealabila de catre dvs. a Termenelor si Conditiilor de utilizare a DogElite si a Politicii de Confidentialitate a acestuia. Aceste reglementari constituie baza contractuala a raporturilor dintre utilizatori si Societate.
Intrucat prevederile Termenelor si Conditiilor de utilizare si ai Politicii de Confidentialitate pot fi modificate, va rugam sa le revedeti periodic. In conditiile in care nu veti mai fi de acord cu prevederile acestora, va rugam sa nu mai accesati/folositi serviciile DogElite.
Daca folositi acest Site, sunteti responsabili cu privire la pastrarea confidentialitatii datelor de acces in contul dvs. de utilizator, creat pe Site si sunteti de acord sa va asumati responsabilitatea pentru toate activitatile efectuate din contul dvs. de utilizator, creat pe Site.
DogElite poate vinde produse pentru copii sub 14 (paisprezece) ani, dar le vinde adultilor, care sunt autorizati sa efectueze plati online cu cardul sau prin orice alta metoda de plata acceptata de DogElite. Daca aveti mai putin de 14 (paisprezece) ani, puteti achizitiona produsele DogElite, numai cu ajutorul unui parinte sau tutore.
DogElite isi rezerva dreptul de a inchide conturi de utilizatori, de a modifica sau elimina texte, imagini, hyperlinkuri, sau de a refuza vanzarea de produse, la propria sa discretie.

V. Datele Personale

Prin utilizarea dogelite.ro si/sau inregistrarea ca utilizator al DogElite va vom solicita o serie de date personale, precum numele si prenumele, adresa de email, data nasterii dar si alte informatii cu caracter personal, care sa permita identificarea dvs. ca utilizator al serviciului DogElite. De asemenea, pentru a va abona la newsletterul sau alertele DogElite va trebui sa ne comunicati o adresa de e-mail valida precum si alte date legate de dvs.

DogElite sustine si militeaza pentru protejarea datelor si utilizarea acostora doar in scopul in care utilizatori si-a dat acordul si/sau unde sunt necesare pentru respectarea legilor in vigoare.

Datele necesare bunei desfasurari a comunicarii cu clientii nostrii sunt solicitate cu respectarea urmatoarelor principii:

 • principiul responsabilitatii – ca operator de date suntem responsabili de respectarea prevederilor legale, cat si a eticii ce guverneaza prelucrarea datelor cu caracter dumneavoastra;
 • principiul transparentei – ce este respectat prin informarea completa, corecta si obiectiva cu privire la datele colectate si scopul colectarii;
 • principiul limitarii scopului prelucrarii – datele vor fi folosite doar in scopul pentru care sunt colectate, scop indicat mai jos;
 • principiul limitarii stocarii datelor – datele cu caracter personal nu vor fi pastrate pe o perioada de timp mai lunga decat cea necesara scopului in care au fost colectate;
 • principiul integritatii si confidentialitatii – suntem obligati sa asiguram protectia datelor cu caracter personal atat impotriva riscurilor din exterior, cat si a posibilelor incidente din interior.

DogElite acorda o importanta deosebita confidentialitatii datelor. Din acest motiv solicitam doar datele necesare bunei desfasurari a comunicarii cu clientii nostri. De asemenea, trebuie mentionat ca DogElite nu proceseaza date cu caracter personal decat cu scopul unic de a putea oferi servicii/produse clientilor sai (date necesare facturarii clientilor si comunicarii cu acestia in vederea furnizarii serviciilor/produselor achizitionate de la noi). 
Acest articol e conceput in ideea de a va oferi detalii legate de modul in care colectam aceste date, de ce le colectam si in ce scop le folosim. De asemenea, va descriem modul in care puteti vedea si gestiona aceste date.

V.1 CE INFORMATII COLECTAM? CUM COLECTAM ACESTE INFORMATII? 
Colectam date personale pentru a va oferi o experienta cat mai placuta in utilizarea serviciilor noastre. Marea majoritate a acestor date le preluam direct de la dvs. in urmatoarele situatii:

 • Cand creati un cont de client DogElite pe site-ul nostru (date de facturare si contact care includ nume si prenume, adresa, email, telefon);
 • La plasarea unei comenzi chiar si fara crearea unui cont (date de facturare si contact care includ nume si prenume, adresa, email, telefon);
 • Cand trimiteti un mesaj prin formularul de contact(nume, email).

Diferenta dintre primele doua modalitati mentionate este ca la crearea unui cont utilizatorul isi exprima acordul pentru a primi prin email materiale promotionale si informari privind ofertele DogElite, iar la plasarea unei comenzi fara crearea unui cont datele sunt utilizate doar cu scopul de a onora comanda respectiva, nefiind introduse in baza de date tip „Newsletter”.

Trebuie mentionat insa ca mai colectam o serie de informatii prin metode care nu sunt la fel de evidente ca cele mentionate anterior, dar pe care le vom explica in cele ce urmeaza:

 • Informatii legate de contul de client care sunt colectate in perioada in care folositi serviciile oferite pe dogelite.ro (ex.: numar de cont, achizitii, date de expirare, informatii solicitate in cadrul tichetelor de suport);
 • Cookies si tehnologii similare ne permit identificarea unui istoric partial de navigare, link-uri accesate, servicii achizitionate, tipul de dispozitiv pe care il folositi si ne ofera informatii legate de modul in care interactionati cu serviciile noastre. Aceste date le folosim doar cu scopul de a imbunatati modul de afisare al continutului de pe site-ul nostru precum si a serviciilor din oferta noastra
 • Date despre utilizarea serviciilor noastre sunt colectate automat atunci cand folositi sau interactionati cu serviciile noastre (ex.: metadata, loguri si informatii de localizare).

Datele personale mentionate mai sus sunt preluate si colectate cu consimtamantul expres si neechivoc exprimat prin transmiterea libera, prin informarea scopului pentru care sunt colectate datele asa cum e prevazut la articolul urmator, clientul/utilizatorul avand dreptul de a-si retrage consimtamantul.

V.2 SCOPUL COLECTARII ACESTOR DATE

 • Pentru comunicarea cu clientul (administrativ, comercial, tehnic)
 • Pentru facturare
 • Pentru inregistrarea de domenii

DATELE NU SUNT FOLOSITE IN ALTE SCOPURI DECAT CELE LEGATE DE BUNA DESFASURARE A COMUNICARII CU CLIENTUL
DATELE NU SUNT VANDUTE IN SCOPURI DE MARKETING/COMERCIALE

V.3. CINE ARE ACCES LA ACESTE DATE?

 • Personalul DogElite
 • Serviciul extern de Contabilitate (doar pentru datele legate de facturare)
 • Procesatorul de plati (MobilPay)
 • Colaboratori (furnizorii de servicii de gazduire si securitate pentru dogelite.ro)
 • Autoritati guvernamentale sau civile, nationale sau internationale care au ca obiect de activitate supravegherea privind respectarea legislatiei nationale si internationale in vigoare.

V.4. CUM PUTETI VEDEA, MODIFICA SI STERGE INFORMATIILE PE CARE LE STOCAM DESPRE DVS.
Puteti accesa contul dvs. de client DogElite pe dogelite.ro atat pentru vizualizarea datelor pe care le stocam despre dvs, cat si pentru modificarea acestora. Pentru stergerea datelor ne puteti contacta oricand in scris prin email pe adresa contact@dogelite.ro.
Daca solicitati stergerea datelor, aceasta se va onora in maximum 30 de zile cu conditia ca aceste date sa nu fie inca folosite in relatia cu dvs. privitoare la servicii/produse achizitionate – comenzi in derulare, sau daca nu sunt necesare in alte situatii legale (legislatia fiscala sau de prevenire si combatere a criminalitatii informatice de exemplu).

V.5. CUM SECURIZAM SI STOCAM DATELE DESPRE DVS. 
Respectam standardele comune, general acceptate, in preluarea, stocarea si securizarea datelor, inclusiv criptarea acestora in anumite situatii. DogElite pastreaza aceste date atat cat este necesar pentru a onora comenzile primite, dar si ulterior pentru o serie de motive legale, cum ar fi:

 • In baza legii, contractului sau alte obligatii similare aplicabile domeniului nostru de activitate
 • Pentru pastrarea, rezolvarea, apararea si impunerea drepturilor noastre contractuale
 • Pentru pastrarea evidentei contabile

V.6.  MODIFICARI IN POLITICA DE CONFIDENTIALITATE
DogElite isi rezerva dreptul de a aduce modificari politicii de confidentialitate. Modificarile materiale legate de aceasta politica va vor fi comunicate cu 30 de zile inainte de intrarea lor in vigoare prin publicarea pe aceasta pagina sau in orice alte locuri le consideram necesare.

V.7. AUTORITATEA COMPETENTA PENTRU PROTECTIA DATELOR

Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal 
Adresa: B-dul G-ral. Gheorghe Magheru 28-30, 
Sector 1, cod postal 010336, Bucuresti, Romania 
Emailanspdcp@dataprotection.ro
Telefon: +40.318.059.211; +40.318.059.212
Website: http://www.dataprotection.ro

V.8. INTREBARI, NELAMURIRI, RECLAMATII SAU SOLICITARI DE STERGERE 
Daca aveti intrebari, nelamuriri, reclamatii sau solicitari de stergere, 
va rugam sa ne trimiteti mesajul dvs. accesand formularul de contact 
dogelite.ro/contact 

sau 

telefonic la +4 0740 444 000

sau

prin mesaj scris la adresa email contact@dogelite.ro

 
Vom raspunde solicitarii dvs. in maximum 30 de zile.

 1. Procedura de cumparare
 • Pentru a cumpara si intra in posesia produselor oferite spre vanzare pe DogElite este necesara parcurgerea urmatoarelor etape:
 • – identificarea si alegerea produselor
 • – inregistrarea dvs. ca utilizator al DogElite (recomandat)
 • – efectuarea platii produselor. Plata se efectueaza prin ramburs, online sau prin transfer bancar/ordin de plata, in conditiile reglementate la Capitolul VII, iar costul final va contine pretul produsului comandat cu TVA inclus, pretul livrarii si, daca este cazul, pretul timbrului verde, in conformitate cu dispozitiile HG 448/2005. Acolo unde este cazul totalul de achitat de catre client va reflecta eventualele reduceri prin programele de loialitate.
 • – livrarea produselor comandate si achitate va fi insotita, daca este cazul, de certificatul de garantie, de certificatul cu privire la service-ul post-vanzare asigurat de catre producator/importator/distribuitor si/sau alte certificate daca este cazul.

Prin lansarea unei comenzi electronice sau telefonice pe DogElite, sunteti de acord cu forma de comunicare (telefonica sau prin e-mail) prin care Site-ul isi deruleaza operatiunile.

VII. Cum cumpar

VII.1. Preturile
Cu exceptia cazurilor in care este prevazut altfel, preturile produselor afisate pe DogElite reprezinta preturile finale de cumparare si includ TVA (taxa pe valoare adaugata de 19% sau 9%, valabila in Romania). Preturile finale de cumparare pot fi preturi sugerate de catre producatori sau furnizori, sau pot fi estimate in functie de preturile standard practicabile la nivelul industriei produsului comercializat. Preturile finale de cumparare pot sa nu reprezinte cele mai competitive preturi de pe un anumit segment de produse sau pentru o anumita perioada.

VII.2. Metode de plata
Pentru efectuarea platii produselor comandate, puteti alege dintre urmatoarele metode de plata: transfer bancar/ordin de plata, online cu card bancar sau numerar/cash la livrare. Daca ati ales ca metoda de plata transferul bancar/ordin de plata, urmatorul ecran va multumeste pentru comanda plasata si va ofera informatiile relevante pentru comanda si plata. Aceste informatii le veti primi si prin e-mail, sub forma unei facturi (detalii in cap. VII.2.1). Daca ati ales sa platiti numerar/cash la livrare, dupa plasarea comenzii veti primi prin e-mail informatiile relevante pentru comanda dvs., urmand sa efectuati plata produsului catre persoana care efectueaza livrarea. In cazul platii cu card bancar, la finalizarea comenzii veti fi redirectionat pe o pagina desemnata de procesatorul de plati MobilPay/Netopia – daca plata nu este aprobata in timp util, comanda este anulata automat, asadar va rugam sa va asigurati ca fondurile disponibile acopera contravaloarea produselor si serviciilor comandate.

Taxele de livrare sunt in limita a 10 kg/expeditie si sunt dupa cum urmeaza:

In Bucuresti intre 0-200 Lei – 15 Lei

In Bucuresti peste  200 Lei – 0

In restul tarii intre 0-500 Lei – 20 Lei

In restul tarii peste 500 Lei – 0

VII.2.1. Cum cumpar si platesc produse de pe site-ul DogElite prin transfer bancar/ordin de plata?
Puteti cumpara produse prin DogElite urmand 3 pasi:
a. Selectati produsul pe care doriti sa il achizitionati si apasati butonul pentru adaugarea acestuia in cosul de cumparaturi. Repetati pentru toate produsele dorite.
b. Introduceti/confirmati datele dvs. personale.
Aceste informatii sunt necesare pentru procesarea corecta si eficienta a comenzii plasate de catre dvs. Va rugam sa completati corect formularul si sa indicati persoanele catre care se face facturarea si livrarea. Adresa de e-mail are importanta extrema deoarece informatiile legate de comanda si produsele comandate vor fi transmise prin e-mail. O adresa de e-mail incorecta incetineste intregul proces de comanda. Mai mult de atat, Societatea nu va putea sa va contacteze si sa va informeze asupra starii comenzii dvs. Daca adresa de livrare nu este aceeasi ca adresa de facturare, indicati acest lucru in formularul de comanda. Alegeti metoda dorita de plata si confirmati datel. Daca ati ales metoda de plata Transfer bancar/ordin de plata, veti primi prin e-mail o factura/proforma cu toate datele privitoare la comanda dvs., urmatorul pas fiind efectuarea platii in cel mai scurt termen. In procesul efectuarii platii prin transfer bancar/ordin de plata, trebuie sa mentionati la sectiunea Detalii de plata a ordinului de plata, numarul facturii primite prin email, care reprezinta confirmarea comenzii plasate. Dupa efectuarea platii prin transfer bancar/ordin de plata, va rugam sa ne trimiteti o confirmare de plata la adresa comenzi@dogelite.ro – acest lucru nu este obligatoriu, dar poate grabi procesul de expeditie al comenzii, iar aceasta poate ajunge mai repede la destinatie.

 1. Garantie si service postvanzare
  Pentru orice detalii legate de garantie va rugam sa contactati departamentul de service. Toate produsele comercializate au o garantie de 2 ani ce poate fi prelungita prin pachetele de garantie extinsa ce se pot cumpara pe acest site.
 2. Descrierea si returnarea produselor
  DogElite depune toate eforturile pentru a fi cat se poate de precis. Cu toate acestea, DogElite nu garanteaza ca descrierile produselor sau a altor tipuri de materiale care au legatura cu acestea sunt precise, complete, curente sau fara erori. Daca un produs oferit de DogElite este diferit fata de descrierea aferenta acestuia de pe Site, il puteti returna respectand prevederile Politicii de returnare a produselor a Site-ului si in conformitate cu legislatia romana in vigoare.

Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantul ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului, in conformitate cu dispozitiile Ordonantei nr. 130/2000.

In cazul in care intelegeti sa valorificati acest drept aveti urmatoarele obligatii:
– de a returna produsul cumparat, in ambalajul original, nedeteriorat, pe cheltuiala dvs.
– de a returna produsul cumparat in stare de functionare, nedeteriorat, in starea in care v-a fost livrat.
Consumatorul nu poate returna urmatoarele produse achizitionate, cu exceptia cazurilor in care partile au convenit altfel:
– certificate de garantie extinsa;

 1. Recenzii, comentarii, comunicari si alte tipuri de continut
  Utilizatorii pot posta recenzii, comentarii sau alte tipuri de continut; trimite sugestii, idei, pune intrebari, propune articole sau, alte tipuri de materiale, atata timp cat continutul acestora nu este ilegal, obscen, amenintator, defaimator, nu incalca dreptul la intimitate sau legea cu privire la protejarea proprietatii intelectuale; nu contine virusi informatici, comunicari comerciale, politice, care instiga la ura sau intoleranta pe motive etnice, religioase, rasiale, de orientare sexuala, mesaje colective sau alte forme de�  spam. In vederea postarii de recenzii, comentarii, comunicari si alte tipuri de continut, nu puteti folosi adrese de e-mail sau identitati false. DogElite isi rezerva dreptul, dar nu are obligatia de a elimina sau edita toate tipurile de continut postate de catre utilizatori si nu are obligatia de a revedea periodic acest continut. Odata cu postarea de recenzii, comentarii, comunicari si alte tipuri de continut pe DogElite, transmiteti, in afara cazurilor in care Societatea indica altfel, drepturile de proprietate intelectuala, in mod neexclusiv, perpetuu, irevocabil, asupra materialelor postate. Societatea are dreptul de a modifica, reproduce, transmite, adapta, publica, distribui materialele postate de catre utilizatori, prin orice mijloc de comunicare in masa, din orice tara. Prin postarea de recenzii, comentarii, comunicari si alte tipuri de continut pe DogElite, cedati dreptul Societatii de a folosi numele dvs. in relatie cu materialele postate; garantati ca detineti sau controlati intr-o alta forma, dreptul de proprietate intelectuala asupra materialelor pe care le postati; ca materialele postate nu violeaza nici una dintre conditiile de postare ale recenziilor, comentariilor, comunicarilor si alte forme de continut din partea utilizatorilor, ale DogElite.
  DogElite are dreptul, dar nu obligatia de a monitoriza, edita sau sterge, orice tip de continut sau activitati ale utilizatorilor pe Site. DogElite nu este responsabil si nu isi asuma responsabilitatea pentru nici unul dintre materialele postate de catre alte terte parti pe Site. DogElite are dreptul de a nu publica toate comentariile si articolele propuse de catre utilizatori.

XII. Forta Majora
DogElite, afiliatii sau/si in general furnizorii de produse sau servicii catre DogElite nu pot fi facuti responsabili pentru nici o intarziere sau eroare rezultand direct sau indirect din cauze care nu depind de vointa DogElite . Aceasta exonerare include, dar nu se limiteaza la: erorile de functionare a echipamentului tehnic de la DogElite, lipsa functionarii conexiunii la internet, lipsa functionarii conexiunilor de telefon, virusii informatici, accesul neautorizat in sistemele DogElite, erorile de operare, precum si cazurile de forta majora stipulate de legislatia romana in vigoare.

XIII. Publicitatea
DogElite poate afisa, in paginile sale, reclame la produsele din oferta sa precum si la produse ori servicii apartinand tertilor. Prin utilizarea DogElite si prin acceptarea Termenelor si Conditiilor de utilizare ale acestuia si a Politicii de confidentialitate, va exprimati in mod direct acceptul de a fi destinatarul acestor comunicari cu caracter comercial.

XIV. Reclamatii privind incalcarea legii referitoare la protejarea proprietatii intelectuale
DogElite respecta dreptul la proprietatea intelectuala a tertilor. Daca ati observat ca Site-ul contine informatii care incalca dreptul acestora la proprietate intelectuala, va rugam sa ne trimiteti o instiintare la adresa de email: contact@dogelite.ro, sa ne contactati telefonic.

 1. Legislatia aplicabila
  Serviciile oferite de Societate prin intermediul DogElite sunt guvernate de dispozitiile legilor romane, cu precadere de Legea 365/2002 privind comertul electronic, Ordonanta 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta, HG 448/2005 si Directiva Europeana EC/96/2002, care reglementeaza regimul taxei pentru timbrul verde, aplicabil produselor electronice.
  Termenele si conditiile DogElite se supun legislatiei romane. In caz de litigiu, se va incerca mai intai o rezolvare pe cale amiabila, in termen de 30 de zile lucratoare de la inregistrarea reclamatiei la sediul Dog Elite. In cazul in care nu se poate ajunge la o intelegere in termenul precizat anterior, litigiile dintre Parti se vor supune rezolvarii instantelor judecatoreasti competente de pe raza municipiului Bucuresti.

XVI. Prezentarea ofertei 
DogElite SRL isi rezerva dreptul de a opera oricand, orice modificari asupra preturilor si datelor tehnice prezente pe site-ul DogElite, fara o instiintare prealabila. Datele tehnice prezente pe site-ul DogElite au caracter informativ si nu reprezinta o obligatie contractuala. Fotografiile de pe site-ul DogElite au caracter informativ si pot exista diferente intre acestea si produs.

XVI. Clauza finala

Desi dogelite.ro beneficiaza de masuri de siguranta impotriva pierderilor de date, acest lucru nu poate fi garantat, in special pe termen lung si in situatii iesite de sub controlul DogElite(de ex. in cazul dezastrelor naturale, insoventa/faliment, etc.). Asadar, clientul intelege ca exista riscul ca eventualele beneficii acumulate si stocate in conturile de pe Site sa fie pierdute.