Indiferent de virus, pasiunea si responsabilitatea noastra raman neschimbate

Trecem cu totii printr-o perioada dificila, dar suntem convinsi ca impreuna, cu grija si responsabilitate, putem depasi momentul mult mai usor. Bineinteles ca pandemia COVID-19, declararea starii de urgenta nu doar in Romania, ci si in foarte multe alte tari, dar si circumstantele aferente au afectat si continua sa influenteze activitatea si in domeniul nostru. Riscul de contaminare si raspandire a virusului este o problema tratata cu seriozitate si de DogElite. Astfel, pentru ca iubim ceea ce facem si ne dorim sa oferim doar momente de bucurie si produse de calitate din toate punctele de vedere, am luat masuri suplimentare pentru a livra in conditii cat mai sigure comenzile tale. Spre exemplu in zona de depozitare si procesare au acces doar 2 persoane, iar la manipularea produselor si ambalarea coletelor utilizeaza echipament de protectie, comenzile fiind ambalate cu grija utilizand ambalaj suplimentar de protectie pentru transport.

Exista totodata grija costului, iar in spatiul public sunt discutii destul de aprinse despre cresteri de pret ale multor comercianti, justificate sau nu. La DogElite, la fel ca in cazul tuturor magazinelor, profitul este important pentru existenta si viitorul societatii comerciale, dar acest profit nu a fost niciodata pe primul loc, iar acest lucru nu s-a schimbat. Desi in conditiile actuale exista niste costuri suplimentare, aceste sunt foarte mici in acest moment si sunt suportate integral de noi. La fel ca pana acum, clientii DogElite beneficiaza de transparenta in relatia cu magazinul nostru, iar daca vom fi nevoiti sa actualizam preturile, acest lucru se va intampla „la vedere” (o varianta fiind de exemplu o taxa fixa / comanda la pret de cost – insemnand cu 0% adaos comercial pentru aceasta taxa).

Daca ai intrebari, nelamuriri sau pur si simplu doresti un sfat nu ezita sa folosesti formularul de contact si iti vom raspunde in cel mai scurt timp.

Intre timp, ai grija de tine si cei apropiati, evita orice deplasare neesentiala, iar noi avem grija ca tu sa primesti produsele pentru cainele tau cat mai rapid si in conditii cat mai bune.