Termene si conditii program de fidelitate Puncte Bonus DogElite

Acest program de fidelitate este modul in care DogElite rasplateste clientii dogelite.ro pentru comenzile plasate. Acestui program (inclusiv acumularii si utilizarii Punctelor Bonus) i se aplica Termenele si Conditiile urmatoare:

1. Conditii de participare

Poate participa orice client dogelite.ro ce respecta cumulat urmatoarele conditii:

  • sa creeze un cont pe platforma dogelite.ro
  • sa plaseze o comanda prin magazinul online dogelite.ro si sa o finalizeze achitand contravaloarea acesteia
  • sa fie de acord cu Termenele si Conditiile Generale de utilizare a intregului magazin

2. Puncte Bonus

2.1. Informatii generale:

Punctele sunt acordate clientului in contul online al acestuia. Ele se acumuleaza si pot fi utilizate pentru achitarea partiala sau totala a unei/unor comenzi in functie de totalul de puncte disponibil.

Punctele Bonus nu sunt transferabile si nu se pot schimba in bani, iar contravaloarea acestora nu poate si nu va fi transferata clientului sub forma de bani. Singurul mod in care clientul poate utiliza Punctele Bonus este pentru obtinerea de reduceri la achitarea unei/unor noi comenzi plasate pe dogelite.ro.

Situatia contului de Puncte Bonus poate fi vizualizata in sectiunea dedicata a paginii „Contul Meu”

2.2 Castigarea punctelor

Acumularea punctelor bonus se face in contul clientului in urma a doua categorii de actiuni:

a. comanda plasata si finalizata(achitata integral), caz in care formulele de calcul prezentata la pct. 2.2 lit. b se aplica pentru subtotalul cosului de cumparaturi (valoarea produselor fara transport)

b. actiuni ale clientului in magazinul online dogelite.ro, acestea fiind: crearea unui cont (se aplica o singura data/client), scrierea unei recenzii/evaluari pentru unul sau mai multe produse din magazin (se acorda doar dupa si in cazulaprobarii recenziei de catre un operator dogelite.ro), alegerea unei anumite modalitati de plata a comenzii (card bancar sau ordin de plata – dupa achitarea comenzii)

In cazul comenzilor plasate si finalizate punctele sunt acordare respectand urmatoarea formula: 1 Leu = 1 Punct. (exceptie fac produsele din categoria Hrana pentru care formula este 1 Leu = 0,5 Puncte)

In cazul actiunilor pe dogelite.ro, fiecarei actiuni ii este atribuita o contravaloare fixa in puncte (de exemplu: o recenzie aprobata = 10 puncte)

In cazul in care acelasi client plaseaza comenzi de pe conturi diferite, punctele vor fi adaugate in fiecare cont aferent fiecarei comenzi si nu pot fi transferate de pe un cont pe altul.

Valorile fractionate se transforma in Puncte Bonus rotunjind in sus (de exemplu: pentru o comanda cu valoare de 99,20 Lei se vor aloca 100 Puncte Bonus in cont)

2.3. Situatii generale in care nu se acorda Puncte Bonus
  • contravaloarea transportului
  • recenzii/evaluari neaprobate
  • comenzi neachitate integral si in termenul de plata mentionat pe factura (unde se aplica)
  • comenzi in cadrul carora sunt utilizate puncte bonus pentru achitarea partiala sau totala
  • crearea a doua sau mai multor conturi in magazin de catre aceeasi persoana (valabil pentru bonusul de Puncte acordat pentru crearea contului)
2.4 Valabilitatea Punctelor Bonus

Punctele castigate au valabilitatea fixa de un an. Acest lucru inseamna ca punctele neutilizate in termen de un an de la castigarea acestora se anuleaza si nu mai pot fi utilizate. Data de expirare este mentionata pentru fiecare grup de puncte in sectiunea dedicata din pagina „Contul Meu”.

2.5. Utilizarea Punctelor Bonus

Punctele pot fi utilizate pentru achitarea partiala sau integrala a unei/unor comenzi in functie de totalul de puncte valabile disponibil.

Valoarea unui Punct Bonus reprezinta echivalentul unei reduceri de 5% dintr-un Leu. Astfel, in cazul unei comenzi in valoare de 100 Lei la care se alege utilizarea a 100 Puncte Bonus, reducerea acordata va fi de 5% si clientul va plati 95 Lei.

2.6. Conditii pentru utilizare:

Pentru a putea utiliza Puncte Bonus, clientul va trebui sa utilizeze un numar minim de 100 de Puncte pana la un maxim ce ofera o reducere de 100% a contravalorii comenzii.

Acumularea Punctelor nu garanteaza disponibilitatea unor produse. Acestea pot fi utilizate doar in perioada de valabilitate pentru aplicarea de reduceri asupra comenzilor ce contin produse aflate in stoc. Dat fiind caracterul dinamic al stocurilor, DogElite isi rezerva dreptul de a anula o comanda plasata de client si inregistrata de sistem, situatie in care eventualele Puncte Bonus utilizate vor fi creditate contului de puncte al clientului.

3. Diverse

DogElite isi rezerva dreptul de a actiona cum considera de cuviinta in sensul anularii/stergerii sau a nu acorda Puncte Bonus, inclusiv pana la stergerea contului si blocarea accesului clientului la platforma dogelite.ro in situatii subiectiv considerate justificate (de exemplu, dar fara a se limita la: abuzuri sau orice incercari de utilizare a platformei cu rea-credinta, plasarea unor comenzi fara a le respecta in mod repetat, recenzii/evaluari cu limbaj injurios/vulgar)

Termenele si Conditiile prezentate (inclusiv valoarea Punctelor si orice formule de calcul) se pot modifica fara o notificare prealabila situatie in care modificarile vor fi publicate pe site.

Dogelite isi rezerva dreptul de a inceta prezentul program de fidelitate in orice moment sau de a-l inlocui cu alt program si de a nulifica orice Puncte Bonus.